Föreläsningar

Sedan 1990 har jag jobbat på scen eller framför en kamera Jag fick min utbildning som konferencier, moderator och programledare genom producenten “Lingman & co” och utbildningar på SVT sent 90 –tal.  SVT lät mej jobba med bla. Lasse Berghagen, Peter Jöback, Sickan Carlsson och Anna-lisa Eriksson.

Otaliga turnéer med talangjakter, invigningar, shower och produktpromoting bla. Walt Disney runt om i hela Sverige. Efter programledare-utbildning på SVT fick jag förmånen att som manus-författare och programledare göra 40 stycken timmars barnprogram ”Guldlock.” .
Jag syntes även i TV3 som Väderflicka under 5 år och programledare åt Viasat Sport1, Kanal Stockholm och otaliga informationsfilmer och reporter jobb åt den privata marknaden.
Jag har även synts i reklamfilmer över hela Världen, 2002-2005 gjorde jag ”Orbits Waite” i Nord- och Syd Amerika . Så Tugga tuggummi är lite av min specialité.

Sedan 2010 har jag föreläst och lett Workshop. Olika producenter har marknadsfört mej beroende på tema och målgrupp.

Du kan ta kontakt med mej privat här.

Mina föreläsningar

The Voice of your soul is Breath

Om Andnigens kraft och hur Mindfullnes kan förebygga och hantera inre och yttre stress. Teknink och kunskap.

Cykla med pumpade däck

Hur kan jag ladda energi, hur kan jag koppla av/ned, hur kan jag fokusera och prioritera, Att bli mer tydlig i din kommunikation med dej själv och andra.

Det är mycket lättare att cykla med pumpade däck. Så hur pumpar jag mina däck och ser till att de håller luften?
För ibland cyklar man i uppförsbacke, och det är onödigt jobbigt om du rullar på fälgarna.

Föreläsaren var otroligt inspirerande. Mycket användbart det vi lära oss.
Alla borde träffa denna föreläsare

Sussi Karlström

Lisa Ekenberg var otroligt inspirerande och hon gav bra, konkreta övningar vi kan använda oss av. Härlig människa!

Vilken härlig energi som föreläsaren hade! Så underbart att trycka på vikten av att andas på rätt sätt! Blev så inspirerad till att börja yoga med de små barnen på förskolan

Kursledaren var genuin i sitt sätt och mycket inspirerande, man ville hem och prova. Bra att hon tryckte på att det inte skulle vara några krav utan bara roligt.
Jag fick mycket bra tips både på hur man ska starta upp en grupp och hur man ska gå vidare. Det var bra att vi fick prova på praktiskt och att hon gjorde en “saga” med oss. Helt enkelt en toppenkurs 🙂

Helena Völgyi

Det bästa var föreläsarens energi och glädje varpå det genast öppnade upp för inspiration!
Hon var en fantastisk inspirationskälla. För mig är det oerhört betydelsefullt att kvaliteten på livet innehåller glädje och medmänsklighet!
Hon gav uttryck för en livsfilosofi där detta fanns balanserat! Vilket i sin tur medför detta i kursen. Tack Lisa!

En fantastisk och inspirerande föreläsare!!